Categories: General
      Date: Jul  9, 2013
     Title: Programma en Nieuws 2018

ZIE VOOR DATA VAN ACTIVITEITEN DE "AGENDA"EN HET BULLETIN
Voor informatie m.b.t. aandeelhouders, zie Menu linkerzijde: Aandeelhouders.

St. NICOLAAS BIJ ANNEKE
Op 1 december waren er 2 Zwarte Pietjes bij Anneke om aan de (klein)kinderen van aandeelhouders die hun schoen hadden gezet de cadeautjes uit te reiken. De schoenen waren door St. Nicolaas gevuld. Het werd zeer gewaardeerd en het was druk en gezellig. Tot volgend jaar. In het fotoalbum staan enige (sfeer)foto's.

14e GEVELCONCERT WEDEROM EEN FEEST
Het 14e gevelconcert op zaterdag 7 juli was zeer geslaagd. Zomerse temperaturen, 130 muzikanten en vele bezoekers in het Horecastraatje. In het Fotoalbum de foto's van Jack Doorman.

ZIE VOOR RECHTSTREEKSE EMAILADRESSEN ONDER "CONTACT"
Onder Contact staan diverse rechtstreekse emailadressen. Graag wijzigingen in uw adres, email, etc. naar het juiste emailadres. Zo kunt u ook direct mailen naar de Directie, etc.

NIEUW BIJ ANNEKE: KAARTEN

VACATURES BIJ ANNEKE

Maandelijks 1ste VRIJDAG
Ladiesborrel. Even lekker de werkweek afsluiten met een gezellige borrel!


 


Maandelijks 2e WOENSDAG Pubquiz
Iedere 2de woensdag van de maand: de PubQuiz! In teams van min. 2 en max. 5 personen, die je zelf kunt samenstellen, strijdt je om de 1ste plaats. Je kennis wordt getest in 8 vragenrondes met elk 10 vragen over algemene kennis en muziek van vroeger en nu. Aanmelden alleen op de avond zelf. Kom op tijd om een tafeltje te bemachtigen. Durft jij het aan je kennis te testen?
Inschrijven vanaf 19.30, start quiz 20.17 uur.

Iedere 3e vrijdag van de maand vanaf 21.00 uur, DJ JOS Wessels

70's - 80's & Soul
Beleef de soulclassics uit de jaren zeventig opnieuw tijdens een avondje met dj Jos! Welke hits kun je verwachten? Wat dacht je van ‘The Pianoman’, ‘Paradise By The Dashboard Light’ en ‘Boogie Wonderland’? Aangevuld met discomuziek uit de jaren tachtig zoals ‘Relight My Fire’,’ Sexual Healing’, ‘I‘ve Been Thinking About You’ en ‘It’s Raining Men’. Jos zorgt voor een avond met een hoog dansgehalte!

Elke 3e vrijdag van de maand vanaf 21.00 uur

 

Maandelijks laatste VRIJDAG
Het is vrijdag en de week is weer voorbij! Tijd om de werkweek af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje! Kom jij ook naar de enige echte Vrijmibo van Wijchen?

De Vrijmibo is elke laatste vrijdag van de maand. 

Maandelijks iedere DONDERDAG

SPECIAALBIERAVOND

En iedere 1e donderdag introductie van 3 (nieuwe) speciaalbieren voor € 9,95.

MuziekBingo
Bingooooo! Tijdens de Muziekbingo ben je gegarandeerd van een muzikale en hilarische avond! In plaats van nummers wegstrepen, streep je nu titels en artiesten van je bingokaart. We spelen drie rondes van ongeveer een half uur. Je kunt er dus voor kiezen om alle rondes mee te doen of halverwege in te stappen. En uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen deze avond. Toegang is gratis, bingokaarten kosten €1,- euro per stuk. Om 20.00 uur start de eerste ronde. En wees gewaarschuwd, bij een valse Bingo moet je een liedje zingen ;-) (Maar geen vrees, iedereen zingt zo hard mee dat je niet te horen bent.)

Houd onze Facebookpagina in de gaten wanneer er weer een Muziekbingo georganiseerd wordt. Of wil jij onze maandelijkse digitale nieuwsbrief ontvangen, laat je e-mailadres dan achter bij de bar.

Wee- kend deze nog?
Vinyl platen, oude rommel dat op zolder in de weg staat? Nee joh! Vinyl is terug! Eens per kwartaal komt Bas bij Café Anneke draaien met zijn platen tijdens ‘Wie-kent deze nog?’ Wat wordt er gedraaid? House, R&B, Soul, Jazz, Hip Hop, Reggae en nog veel meer fijne deuntjes van toen en nu. Dat is toch voor ieder wat wils?

Geslaagd verjaarsfeest 20 jaar Anneke in weekend 9 en 10 december
Vrijdag 9 december en zaterdag 10 december vonden de verjaarsfeesten plaats i.k.v. 20 jaar Anneke. Druk, gezellig, prima muziek, hapjes etc., dus iedereen vermaakte zich uitstekend, In het FOTOALBUM 143 foto's van Jack Doorman.

Kroegentochten 15 en 22 oktober langs 20-tal kroegen zeer geslaagd
Zaterdag 15 en 22 oktober voerde dorpsgids Gerard Hendriks ruim 55 deelnemers langs een 20-tal bestaande en niet meer bestaande kroegen in het centrum van Wijchen. Voor enkele foto's zie FOTOALBUM. De spontane, gezellige en aandachtige deelnemers waren enthousiast. Op zaterdag 15 oktober werd door een kaarsje aan te steken in de Antonius Abt kerk nog even stilgestaan bij het overlijden van onze aandeelhouder Jan Kersten.

Geslaagd openingsfeest 20 jaar Anneke in weekend 3 en 4 september
Zaterdag 3 september en zondag 4 september vonden de 1e festiviteiten plaats i.k.v. 20 jaar Anneke. Druk, gezellig, prima weer, dus iedereen vermaakte zich uitstekend, Voor foto's van Jack Doorman zie het Fotoalbum.

NIEUW IN WIJCHEN: HET GELDERLANDER NIEUWSCAFE
De Gelderlander verzorgt iedere laatste woensdag van de maand in cafe Anneke, van 17.00 - 18.00 uur, het Gelderlander Nieuwscafe. Een talkshow met gasten uit de wereld van cultuur, politiek, zakenleven, onderwijs etc., etc. Het Nieuwscafe wordt gepresenteerd door Gelderlander-verslaggever Roeland Segeren. Volgende Nieuwscafe woensdag 26 oktober. Foto's van 17 januari 2016 in Fotoalbum.
Roeland
Iedereen van harte welkom, toegang uiteraard gratis.
===========================================================================

Wij willen u de slagzinnen niet onthouden, u kunt ze vinden onder Limmericks:

1    Vincent Cantrijn                         86
2    Paul Stolk                                  81
3    John van Thiel                           80
4    Wim Simmelink                          67
5    Onno Arntz                                65
Ex Aequo Elly Hendriks                     65
7    Marijke Derks                             63
8    Martijn Koot                               59